В "Кричимфрукт" ООД плодовите концентрати се произвеждат от суровини, без консерванти и други субстанции.
Високото качество на продуктите се получава чрез преработката на най-добрите плодове и използването на високотехнологични изисквания.

Ние произвеждаме бистри концентрати от ябълки, вишни, с възможност за обработване и на други плодове като ягоди, малини, къпини.

Подчертано търсен асортимент от нашите Европейски партнъори е мътният ябълков концентрат. Нашите продукти са с най-високо качество и направени за партнъори с високи очаквания и са високо оценени от тях.

Произведеният от нас концентрат отговаря на изискванията на Европейските стандарти задоволяват изискванията на всичките ни клиенти.

 
 

Ябълковият мармалад е подчертано търсен асортимент, който е желан от нашите клиенти от слакарската индустрия, заради високата оценка на потребителя. В основата на нашата технология е стара българска рецепта. Ябълковият мармалад е претърпял необходимата технологична обработка и предназначен за директна консумация. Основен показател за нас е качеството, като роизвежданият от нас продукт е само едно качество – екстра и две модификации:
- тъмен ябълков мармалад
- светъл ябълков мармалад


Ягодов конфитюр. Конфитюрът е с цели плодове . Това е висок клас продукт . Използват се подбрани плодове , които се обработват по специална технология с температура до 100 °С . Отличен вкус .

 
© 2010, КРИЧИМФРУКТ ООД. Всички права запазени. Изработено от Diplexmedia.