"Кричимфрукт" ООД е учредено през 2000г. Фирмата е водещо предприятие в Република България за преработка на плодове до получаването на плодови сокове и концентрати, както и на мармалади и конфитюри.
   Около 90% от нашия краен продукт - ябълков и вишнев концентрат е предназначен за западно европейски партнъори. Подчертано търсен асортимент е ябълковия мармалад. "Кричимфрукт" ООД разполага с три независими инсталации за производство на плодови концентрати, мармалади и конфитюри.
   Още от създаването на фирмата се въвеждат технологии, които се разширяват и обновяват. Успехът на "Кричимфрукт" ООД се дължи на изключителното качество, което е постигнато благодарение на безупречния входящ и изходящ лабораторен контрол на продукцията.  В основата на нашето изключително производство стоят висококвалифицираните и мотивирани служители. Ние от "Кричимфрукт” ООД сме готови да представим най-добрите качествени продукти на своите партньори, като гарантираме качество на управление на процесите по безопастност на храните.

 
  PFANNER   RAUCH   DOLHER  
       
 
  "Флорина-България"АД   "Бовис" АД   "Слънчо" АД   "Карамела 2000" ООД  
         

  "Си Комерсиал" ЕООД   "Медовина" ЕООД   "Пи Ми" ООД   "Борса" ЕООД  
         
 
© 2010, КРИЧИМФРУКТ ООД. Всички права запазени. Изработено от Diplexmedia.